“Dansend door je leven”

Lezing over Biodanza en aansluitend workshop
tijdens de Nationale Biodanzaweek
Zondag 22 april 2018 van 14.00 tot 16.30 uur

in Amsterdam Noord

We hebben het allemaal druk. Tijd te kort. Zo veel aan ons hoofd. Onze mobieltjes staan altijd aan en leiden ons leven. Een mail, een oproep op social media, een telefoontje gemist, snel terugbellen. Ga zo maar door. En als je dan even niets hebt, zit je hoofd zo vol. Is het moeilijk om te ontspannen.
Vitaliteit is een belangrijke sleutel. Om hard te kunnen werken en goed te kunnen rusten. Biodanza helpt je om je uit je hoofd en in je lijf te brengen. Door beweging, door te dansen op lekkere, mooie, indrukwekkende of roerende muziek. Er zijn geen voorgeschreven pasjes. Wel nodigen we je uit in afstemming met je eigen gevoel te zijn. Ontdek jezelf (weer) door te bewegen. Gaandeweg maakt eventuele moeheid plaats voor vitaliteit, voor blijdschap. Je gaat je zekerder voelen. Je komt meer in je lijf door Biodanza.

In de Nationale Biodanzaweek organiseren wij op zondag 22 april een lezing over Biodanza, een weg van transformatie. We zullen o.a. meer vertellen over de achtergrond van Biodanza en hoe het werkt. Na ongeveer 30 minuten start een Biodanza workshop voor degenen die het leuk vinden om het te proberen.​ Om aan den lijve te ondervinden hoe Biodanza werkt.   Voel je van harte uitgenodigd door de Biodanzadocenten van regio Noord Holland. klik hier voor flyer in PDF
Kom het zelf ervaren!

Bijdrage: 5 euro p.p.
Adres: Nathan F. Israelweg 3a, Amsterdam Noord